Chocinella, Chocolate, Chocolate Tasting and Chocolate Education


Home Chocoladeproeverijen Agenda Nieuwsbrief Recencies

Aanbod Chocoladeproeverijen, Lezingen, Spreekbeurtpakketten

Chocoladeproeverij: Ontdek de smaak van chocolade*

Geniet van chocolade, leer alles over de smaak van chocolade en waar deze vandaan komt. Tijdens deze proeverij, die geschikt is voor groepen tot 20 personen, proeft u verschillende chocolades en neem ik u mee door de wereld van chocolade. Na afloop weet u waar chocolade vandaan komt, hoe het gemaakt wordt en hoe het komt dat niet elke chocolade hetzelfde smaakt.

Aantal Deelnemers: maximaal 20 personen.
Duur: 1 uur.
Prijs: v.a. €100,- bij 10 deelnemers of minder. Elke extra pers. €7,50 p.p.
Incl: Chocolade en workshopmaterialen
Excl: Locatie/koffie/thee/water/drankjes en reiskosten à €0,19 per km.

Meer informatie en mogelijkheden: Chocoladeproeverij de smaak van chocolade

Lezing: Van cacaoboon tot chocoladereep*/**

Ook weten hoe cacao groeit en hoe de chocolademaker van de cacaobonen de heerlijkste repen maakt? Laat u dan verrassen door de lezing 'Van cacaoboon tot chocoladereep'. Leuk en informatief! Zeer geschikt voor een verenigingsavond, of als aanvulling op uw jaarvergadering.Aantal Deelnemers: afhankelijk van de locatie.
Duur: in overleg
Prijs: €55,- per uur incl BTW.
Excl: Locatie/koffie/thee/water/drankjes en reiskosten à €0,19 per km.

Uitbreiding met enkele stukjes chocolade mogelijk voor €3,- p.p. voor 4 stukjes chocolade p.p.

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met Nolda Straatman van Chocinella, via onderstaande contactgegevens.


Spreekbeurtpakket Chocolade*


Moet jij dit jaar ook een spreekbeurt gaan houden en wil je wel eens een ander onderwerp dan je huisdier of hobby? Met dit spreekbeurtpakket leer je alles over chocolade. Bijvoorbeeld waar het vandaan komt, hoe het gemaakt wordt en wanneer we voor het eerst chocoladerepen konden kopen. Met dit pakket word je een echte chocolade-expert en kun jij je juf of meester en je klasgenoten er alles over vertellen. Kortom wil jij je spreekbeurt ook over zo'n lekker onderwerp houden, vraag dan (alleen met toestemming van je ouders) snel het onderstaande spreekbeurtpakket over chocolade aan en maak je spreekbeurt onvergetelijk lekker!

Spreekbeurtpakket Chocolade €11,50- p.st. incl. BTW en inxcl. verzendkosten (in Nederland).
Dit spreekbeurtpakket bevat:
1 exemplaar van het Informatieblad Chocolade, Cacaobonen (niet voor consumptie), Cacaonib (Niet voor consumptie), Cacaoboter (niet voor consumptie), Cacaopoeder (niet voor consumptie)

AANBIEDING NU VERLENGD T0T EN MET MEI 2019:
Spreekbeurtpakket incl. BTW en bezorgen in Nederland €9,95 i.p.v. €11,50.

Dus een spreekbeurt over chocolade houden? Bestel voor 31 mei 2019 nog een pakket!

Wil jij je klasgenoten ook graag echt de smaak van chocolade laten proeven, bestel dan voor €10,- ook nog twee repen originchocolade. (Zo lang de voorraad strekt en indien los besteld excl. verpakkings- en bezorgkosten.)

Het bovenstaande spreekbeurtpakket en de chocolades zijn te bestellen via info@chocinella.nl. Het spreekbeurtpakket kan tot 1-2 weken voorafgaande aan de gewenste ontvangstdatum aangevraagd worden en is leverbaar zolang de voorraad strekt. Ter bevestiging zal er een e-mail met nadere betalingsgegevens worden gestuurd. Pas na het overmaken van het afgesproken bedrag, zal het pakket worden opgestuurd.


* Op chocoladeproeverijen, lezingen, het spreekbeurt-informatieblad en de spreekbeurtpakketten van Chocinella zijn de Algemene voorwaarden Chocoladeproeverij van toepassing.

** In overleg zijn ook andere thema's mogelijk.

Contactgegevens

Chocinella
Email: info@chocinella.nl
Tel: 06-10646940
KvKnummer: 60219025

2018-05-24 Privacyverklaring